Ny tur med fjellgeitene.


ORIENTERING OM FREDAGSTUREN DEN 26. SEPTEMBER

Her er absolutt ALLE velkommen.
Vi kjører gjennom La Union og parkerer ovenfor jernbanelinjen. Første etappe til fots går opp til kapellet i fjellveggen. Derfra rusler vi i hvert vårt tempo oppover den slake ‘Fjellvegen’ til neste rasteplass. Utsikten derfra og ned mot Portman og Middelhavet, som de fleste nå kan hevde å ha sett før, kan anbefales. Dette er endestasjon for de mer makelige. De som søker større utfordringer fortsetter opp mot eller sågar til vindmøllene før de returnerer og, forhåpentlig, slutter seg til resten av gruppa for fotoseanse og felles retrett ned langs turistvegen til bilene.
Felles lunsj for alle som ønsker det, blir denne gang inntatt på Blåstripa hos Marios kl. 15:00. Hanne Isdahl er tilbake på La Manga og har lagt til rette for menyen som består av: Salat, Hovedrett, 1 stk drikke samt kaffe. Avtalt pris. 15 €.
Som vanlig er det oppmøte eller ‘get-together-party’ for å hilse på gamle (og, ikke minst nye) kjente kl. 10:50 med eller uten bil på Parkeringsplassen ved Grimanga-bygget De som ikke deltar på fotturen, men ønsker å spise sammen med Fjellgeitene, bør melde dette til
Ingolf Drilen før klokka 11:00 samme dag.
Vi ser alle frem til å møte flest mulig trivelige og blide trimmere, selv om mange denne gang selvsagt må avstå fra turen på grunn av den tillyste golfturneringen.
NYHET: for at også de som, i følge nyere forskning, må røre på seg mer enn en gang i uken skal få gå i hyggelig følge, lurer vi på om det går an å be de ‘styrende makter’ om også å arrangere tirsdags-turer i høysesongen. Da kan de som ofte må spille turneringer på fredager, også få nyte ‘fjellivets gleder’ sammen med oss.
Fotturgruppa i DNKLM

Dette innlegget ble publisert i Fotturer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s