Ny tur med fjellgeitene.


Fredag, den 15. NOVEMBER

går vi påny fottur fra Cala Reona.

Det er bare en drøy måned siden sist vi gikk denne populære ruta sammen, men mange har ønsket seg en reprise.

Lang turgår opp og rundt fjelltoppen til den runde Rasteplassen med oversikt over store deler av Calblanque. Herfra kan de «mer makelige reserne» gå samme veg tilbake, mens de ivrigste fortsetter etter klassisk rute og kanskje tar igjen rusle-gruppa på veg tilbake. På en måte gir dette «reserne» t o alternativer. Legger en i tillegg ruta ned om en av de populære badebuktene kan det bli sjanse for en rask forfriskende dukkert. Middelhavet har ennå litt av sommervarmen i seg. Jeg er ingen isbader og vil helst ha minst 25 grader. Rekorden min er så sent som 17 november for noen år siden. Og i år har vi jo hatt et usedvanlig varmt halvår fra mai til nå.

Kort tur,for de som vil eller må ta det med ro, ledes av Laila Drilen og går i det ikke m indre attraktive lavlandet og i møte med de som går den lange turen. Det har tidligere vært vanlig at alle da går samlet tilbake til utgangspunktet.

Alle turene går selvsagt tilbake til utgangspunktet og en regner med at turene vil ta omkring et par og en halv time inkludert pauser etter behov.

Jeg håper vår hoff-fotograf og faste korrespondent Helge Ødegård assistert av Gerd Foros vil forsyne oss med bilder og referat til nettsidene til DNKLM og at dere er flinkere til å stå samlet enn de berømte kongens harer J.

Fotturene har vist seg å være et godt redskap til fysisk fostring og gir god anledning til å bli kjent med andre likesinnede klimaflyktninger. Oppslutningen synes å øke og det krever mer planlegging ogorganisering. Hvor man ønsker å spise etterturen, har vist seg å være uproblematisk og lar seg lett løse etter demokratiske prinsipper før en legger ut på vandringen. Her er telefonnumrene til noen av de stedene vi har benyttet. Men prøv gjerne noe annet og gi oss et hint hvis det faller i smak og prisen er riktig!

Alino de YiYo Tel.: 868 818 000
Festivo Tel.: 968 56 32 14
Garnacha Tel.: 968 56 92 63
San Remo Tel.: 968 14 08 13
Paquebote Tel.: 968 14 39 22

Hilsen Jan P.

En kommentar til «Ny tur med fjellgeitene.»

  1. Raskt levert, herr redaktør
    Skylder deg en stor honnør
    den sku’ du hatt lenge før!
    Ha en finfin dag der sør.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s