Marked


Vi anbefaler på det varmeste at du tar turen til det ukentlige markedet i Cabo de Palos ved starten av La Manga. Hver søndag året rundt fra kl. 09.00 – 14.00 er det stort marked her, og Bildedu finner det midt mellom dagligvarebutikkene Upper og Mercadona. Her er også endeholdeplassen for bussen som trafikkerer La Manga halvøyen.

I de mange bodene kan finner du alt fra klær, sko, vesker, solbriller, maleri, leker og et stort utvalg i frukt og grønt. Vi anbefaler spesielt å handle frukt, grønnsaker, blomster, klær og sko. Stort sett har de fleste faste priser, men handler du mer enn en ting er det mulig å prute.

 

Skrevet av lamangabooking.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: