EKSTRA, EKSTRA Norwegian er tilbake på San Javier!Fra 6. April flyr Norwegian igjen til San Javier/Murcia(MJV) flyplassen, som kun ligger 20 minutter fra La Manga. I første omgang er direkte ruten Oslo ­ San Javier åpnet for booking, men vi håper at også direkte rutene fra Trondheim, Bergen og Stavanger kommer i løpet av de nærmeste dagene. Dette er gode nyheter for alle som ønsker å reise til La Manga, da turen t/r flyplassen blir vesentlig kortere, og ikke minst rimeligere!


2 kommentarer til «EKSTRA, EKSTRA Norwegian er tilbake på San Javier!Fra 6. April flyr Norwegian igjen til San Javier/Murcia(MJV) flyplassen, som kun ligger 20 minutter fra La Manga. I første omgang er direkte ruten Oslo ­ San Javier åpnet for booking, men vi håper at også direkte rutene fra Trondheim, Bergen og Stavanger kommer i løpet av de nærmeste dagene. Dette er gode nyheter for alle som ønsker å reise til La Manga, da turen t/r flyplassen blir vesentlig kortere, og ikke minst rimeligere!»

  1. Dette var en god nyhet. Rolf Einar har ikke levd forgjeves!!!
    Nå får vi håpe at mange nordmenn bruker hjemmesidene aktivt. Og har de ikke gjort det til en vane før, så blir de nok oppmerksomme på «oss» nå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: