Aktivitets – kalenderen 2020


Det blir ingen oppstarten av våre aktiviteter denne høsten, grunnet Corona situasjonen i Spania og Norge.

 

 

3 kommentarer til «Aktivitets – kalenderen 2020»

  1. Vi synes det er synd at det ikke blir tur, turene med Marita er sosiale og lærerike,- og for mange i klubben er det en fin måte å få se mer av Spania. Håper å få en forklaring på hvorfor det ikke blir tur.

  2. Vedr busstur.

    Vi har et styrevedtak på å dekke 10 Euro pr person som deltar på busstur. Styret har også vedtatt at vi ikke kan dekke et eventuelt underskudd på turene. Så vidt vi forstår ønsker ikke Marita å tilby turer dersom ikke klubben dekker underskuddet. Grunnen til at det ikke blir busstur er derfor at Marita ikke ønsker å tilby dette. Styret har anbefalt at man kontakter andre turoperatører, da ingen andre operatører, så vidt vi erfarer, krever refusjon av eventuelle underskudd. Dersom flertallet som ønsker busstur med Marita dekker et eventuelt underskudd selv, vil klubben som nevnt innledningsvis bidra med 10 euro pr. person.

  3. Er vel optimistisk å håpe på normale tilstander fra oktober🤔 Vi regner ikke med å komme ned før langt uti 2021. Det er også det jeg hører fra andre LM venner, ingen tror på noe LM tur i dette året🥺 Vær forsiktig og ta godt vare på hverandre💕💕💕 Rigmor☀️💃☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s