Referat fra styremøte i DNKLM 6.10.16


STYREMØTE PÅ MANGA NORTE 6.10.2016 KL. 14.50

Tilstede: Aslaug Auestad, Rolf Einar Barø, Unni Nusser, Else Tuflått, Eva Olsen, Kjell Aronsen, Randi Oksavik, Finn Carlstedt, Iren Amundsen, Målfrid Bergstuen ikke tilstede.

Sak: 20. 2016. Underskrift av protokoll, Rolf Einar leser den opp for å spare tid.
Sak: 21. 2016. Aslaug Auestad ønsker styret velkommen til høstens første styremøte.
Sak: 22. 2016. Konserten på Paquabote er iorden, men det er bruk for ekstra hjelp til å få iorden scenen til Benny Borg, minimum 5 stk. dagen før konserten hvis hovmesteren på Paquabote godkjenner det., de som skal hjelpe må møte 22.10.2016 kl. 16.00. Walter Monsen må få beskjed. Unni Nusser og Kjell Aronsen sjekker billettene på konserten, de møter opp kl 18.30 den 23.10.2016.
Sak: 23. 2016. Styret har fått brev ifra Roy Morten og Oddbjørn, hvor de ber om bidrag til en hjertestarter til, helst to.
Else Tuflått mener at først må vi vite hvordan hjertestarteren brukes, Aslaug Auestad mener vi skal la det bero litt til vi vet mer om hvem som kan bruke den og hvor de skal plasseres. Finn Carlstedt mener at det burde stå navn og tlfnr. på hjertestarteren, men at vi skal la det bero til neste styremøte.
Styret vil da innvitere Roy Morten og Oddbjørn til neste styremøte for at de kan orientere om hjertestarteren. Punkt 1. Pris, Punkt 2. hvor de skal plasseres. Punkt 3. Opplæring. Punkt 4. Nøkler. Punkt 5. Ansvarlig. Punkt 6. Godkjenning av legevakt, helsevesen.
Sak: 24. 2016. Pinsalg. Gran Alacant kommer og henter 500 pins, og har spørsmål vedr hjertestarteren. Oddbjørn og Knut D. Hansen vil snakke med dem.
For å bestille nye pins tar det ca ett år for å få dem sier Rolf Einar.
Sak: 25. 2016. Fått brev i fra Hanne Isdal om kurs i livredning og hjertestarter, styret mener dette er komplisert da vi ikke har kvalifiserte folk til å gjøre dette, men vi tar det til etterretning.

Møte slutt 15.45

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Styret. Bokmerk permalenken.

2 svar til Referat fra styremøte i DNKLM 6.10.16

 1. jparow sier:

  Det er gledelig og svært positivt at styret en tid har offentliggjort sine møtereferater slik at medlemmene kan følge med i det som rører seg i tiden og derved bedre kan identifisere seg med DNKLM. Men jeg undrer meg på om det er så hensiktsmessig å bruke hjemmesidene så lenge disse gir hele verden innsyn i hver minste ytring fra styremedlemmene.
  Man kan med full rett si at «for den rene er allting rent» og vi har ingen ting å skjule. Men jeg har ønsket at klubben kunne hatt en liten flik av »privatliv’ som bare medlemmene hadde tilgang til. Der ville styrereferatene og annen kommunikasjon medlemmene og styret imellom kunne foregå til glede for dem dert angår og skjult for offentligheten. Selv Facebook hvor mange bretter ut likt og ulikt, og lite eller ingen ting later til å være ‘hellig’, har alternativer for hvem som skal få lese hva.

  At man føler behov for å rapportere til resten av ‘verden’ hva klubben driver med, er forståelig og prisverdig. Det bør kunne ivaretas ved at man på hjemmesidene , ved passende anledninger, legger ut et redigert referat i form av en omtale av styrets planer og aktiviteter.

  Sammendrag:
  En ser fortsatt frem til flere utførlige referat fra DNKLM’s styremøter.
  Håper på en ‘skjermet’ kanal for referater og diskusjoner.
  Anbefaler å orientere andre interesserte i ‘fitrert’ omtale når det passer .

 2. Paul sier:

  Jan Parow og jeg har av og til vært uenige om forskjellig angående klubben,men dette er jeg virkelig 100% enig med Jan, styrereferatene burde ikke være lagt frem for alle og enhver.
  mvh. Paul

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s