Referat fra første styremøte i DNKLM etter valg av nytt styre i 2015


Styremøte på BELLOTA 26.3.2015 kl. 14.45

Tilstede: Kjell Viken, Kjell Aronsen, Finn Carlstedt, Oddbjørn Kongsteien, Randi Oksavik, Rolf Einar Barø, Aslaug Auestad, Unni Nusser, Iren Amundsen.

Sak 17.2015 Underskrift av protokoll.

Sak 18.2015 Aslaug Auestad takker Oddbjørn Kongsteien for den flotte jobben han har gjort for klubben i den tiden han har sittet i styret og ønsker alle velkommen til det siste styremøte før høsten.

Sak 19.2015 Det ble lagt frem forslag at referatene fra styremøtene legges ut på hjemmesiden til klubben så medlemmene i klubben får innsyn i hva styret arbeider med og vedtar. Det ble enstemmig vedtatt.

Sak 20.2015 Når det gjelder vedtektene til klubben mener Jan Parow at vedtektene kan krymper til 10 sider, men så lenge det ikke er vedtatt er ikke det reelt. Det er også viktig at det står i vedtektene når klubben er i drift. Når klubben starter igjen til høsten må det huskes på at de nye vedtektene blir tatt opp igjen på neste styremøte så de kan vedtaes på neste generalforsamling i 2016 og at endringene i vedtektene blir understreket.

Sak 21.2015 Det er kommet brev fra Walter Monsen hvor han ber styret om å kontakte kommunen for å få en lisens for mating av kattene, da de har blitt ett stort problem for beboerne som har leiligheter på bakkeplan, og at matingen av kattene bør foregå minst 500 meter ifra boligene. Styret kontakter Marita om hun vil og kan gjøre noe med dette. Det ble enstemmig vedtatt.

Sak 22.2015 Aktivitetskalenderen for 2015 og 2016 vil bli lagt ut på klubbens hjemmesider.

Sak 23.2015 Rolf Einar Barø har fått endel tilbakemeldinger på at det bare var noen få i styret som fikk blomster på generalforsamlingen. Det ble da foreslått at for ettertiden skal hele styret pluss gruppeledere og Marita få blomster ved neste generalforsamling. Det ble enstemmig vedtatt.

Event: Klubbens datamaskin vil bli gitt til darten, da de har brukt for den.

Når det gjelder hjemmesiden til klubben må den være i drift hele året, så det er viktig at det blir lagt ut litt bilder og informasjon også i sommermåneder.

Når det gjelder betalingen for garasjeleien til Eva Olsen skal den utbetales i slutten av mars og slutten av november.

Møte slutt 16.15

Sekretær
Iren Amundsen

Galleri | Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Styret. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Referat fra første styremøte i DNKLM etter valg av nytt styre i 2015

  1. Dette med referat fra styremøte, fra D N K L M var supert, noe av det beste dere har funnet på å gjort, beviser ganske sikkert at vi har valgt de beste folkan vi har i styret for Norsk Klubben, La Manga !!! Stå på og ha en fin dag alle sammen !!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s