Det nye styret i DNKLM 2015


IMG_1649

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Styret. Bokmerk permalenken.

3 svar til Det nye styret i DNKLM 2015

 1. GRETHE BERGE ANDERSEN sier:

  Takk for bilde-informasjon – men hvem gjør hva i 2015-styret?

 2. Nye styret finner du under
  Kontakt oss

 3. jparow sier:

  Grethe er en av de mange som ikke var i Spania på denne tida og hun stiller et godt spørsmål. Hun får et greit svar dersom protokollen blir lagt ut på hjemmesidene når den er ferdig og underskrevet. Inntil da får hun greie seg med betraktninger fra en amatør:
  Alle de innstilte ble valgt med akklamasjon. På bildet ser man bakerst fra v.: Kjell Aronsen og redaktøren, Rolf Einar Barø. I midten: Unni Nusser, Randi Oksavik, Sekretæren, Iren Amundsen, Kasserer Målfrid Bergstuen, Finn Carlstedt og Lederen Aslaug Auestad. Foran i ensom majestet: Kjell viken.
  Av de avbildete er det er bare Unni Nusser som er ny (2. varamedl) Det var tidligere Kjell Viken. Han er nå ‘ny’ som 3. varamedlem . Alle de andre på bildet er ‘brukte’ gjennom ett eller flere år, bortsett fra kasserer Målfrid Bergstuen som er nesten ubrukt. Dette kan alle lese seg til av styrets årsberetning. Valgkomiteen hadde også innstilt ny Nestleder: Else Tuflått som før 2010 var brukt som varamedlem. Nå var’a hjemme til lettere kirurgisk oppgradering, men hun er, i likhet med det øvrige styret, et vidunderlig menneske. Så vi gleder oss til hun kommer tilbake. Da vil hun være som ny .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s